nl-NLen-US
Hoofdniveau » Vrijwilligers gezocht » Publiciteit   |  Inloggen
Vrijwilliger Publiciteit
Help mee aan de publiciteit voor het LEEFfestival. Dit kan op vele manieren. Je kunt creatief aan de slag met het maken van folder en postermateriaal. Je kunt perscontacten onderhouden, posters plakken, folderen. En meedenken over de beste aanpak.

Ook het updaten en interactief maken van de website van het LEEFfestival is onderdeel van de taakomschrijving. Artiesten, vrijwilligers en deelnemers aan workshops moeten zich via de website op kunnen geven. Je mag ook de bezoekers al in de sfeer brengen van het festival. De website wordt gemaakt door middel van het LISE-programma van Locomo, daardoor is kennis van het maken van websites niet van groot belang.

Belangrijkste is enthousiasme om met een team een leuk festival voor elkaar te krijgen en enige ervaring met webdesign en fotobewerking. De content krijg je deels aangeleverd maar je hebt grote vrijheid om je creativiteit bot te vieren en de site in te richten. Als je wilt kun je ook zelf schrijven.

Als je plezier hebt in het maken van aansprekende teksten of grafisch materiaal of gewoon wilt meedenken met de publiciteitsgroep ben je welkom.

Wil je meer weten? Meer informatie is te verkrijgen bij Vital Robat, E-mail: info@leeffestival.nl, 0317-423445
 
 

© 2019, Leeffestival  |  Realisatie: van der Waal Website Design