nl-NLen-US
Root » Theme and program 2013   |  Login


Het 31ste LEEFfestival 'Tijdspoor' vindt plaats op 15 en 16 juni 2013

Het LEEFfestival en Wageningen 750 bundelen dit jaar hun krachten hun krachten. De 31e editie van het straattheaterfestival vindt plaats op zondag 16 juni 2013. Dit valt samen met de feestweek Spektakel W750. De organisatoren van beide evenementen hebben daarom besloten de handen ineen te slaan. De samenwerking houdt onder meer in dat het LEEFfestival gaat meehelpen om het ‘Grootste kinderpartijtje van Gelderland’ op zondag 16 juni tot een groot succes te maken. Daarnaast participeert het LEEFfestival op 15 juni in de historische optocht in het centrum van Wageningen. Het LEEFfestival en Wageningen 750 hebben veel met elkaar gemeen. Beide evenementen hebben de ambitie om interactief te werken met inwoners en om met weinig geld een geweldig spektakel neer te zetten.


Programma
De activiteiten van het LEEFfestival vinden plaats nabij Theater de Junushof. Verschillende acts zullen acte de préséance geven: clowns, acrobaten, steltlopers, een goochelaar. Verder vinden er allerlei workhops plaats: instrumenten maken, djembé en het Klei Atelier. Heb je er meer zin in om een levensgroot kasteel van boven tot onder vol te krijten, sla dan je slag! Een volledig overzicht van het programma vind je hier.


Maar het hoogtepunt van het programma betreft wel de vele LEEFensgrote spellen voor grote en kleine mensen. Grootschaak, het grote spaghetti slurpspel, Yatzee, boter kaas en eieren, Bob de Bouwer, Levend Ganzenbord en nog veel meer verrassend grote spellen. Je kunt het zo gek niet bedenken! Alle spellen zijn vrij te spelen, speel mee! Gefabriceerd en aangeboden door Stichting Wagenings LEEFfestival en Spelwijzers. Nieuw dit jaar: o.a. Angry Birds


Wageningen 750
In 2013 viert Wageningen dat ze 750 jaar stadsrechten heeft. Belangrijk onderdeel van het jubileumprogramma vormt de feestweek Spektakel W750. Deze week vindt plaats van 12 t/m 16 juni. Vijf dagen lang is er feest voor alle Wageningers met iedere dag een andere focus. Het spreekt voor zich dat de laatste dag van de feestweek is bedoeld voor onze jonge inwoners.


Sinds het Bubbels Kwadraat van vorig jaar is niets te gek.


 


 
 

© 2019, Leeffestival  |  Realisatie: van der Waal Website Design